Tietoa yrityksestä

Jokaisella yrityksellä on oma tarinansa siitä miten ja miksi yritys on syntynyt. Tämän yrityksen syntytausta on erinäisistä syistä konkurssiin joutuneessa Pihvitupa Viikingissä, joka oli tullut jo laajalti tunnetuksi.

Olin vuonna 2012 puolen vuoden ajan Viikingissä pihvikokkina, kunnes toiminta loppui. Ravintola meni kiinni ja kävi ilmi, että työnantaja oli haettu konkurssiin. Ravintolatilat omistava kiinteistöyhtiö aloitti tiloissa tuntuvan saneerauksen, ja alkoi tekemään huomattavia muutoksia ja parannuksia aiempaan. Samalla kiinteistöyhtiön taholta kerrottiin, että ensisijaisesti toiminnan jatkamista tarjotaan entisille työntekijöille, sen jälkeen ulkopuolisille. Alkoi vaativa miettiminen koskien mahdollista yrittäjyyttä - aiemmin en koskaan ollut toiminut yrittäjänä, joten päätös ei ollut helppo.

Lopulta päädyin siihen, että otetaan "Viikinkiä sarvista", ja lähdetään rakentamaan entistäkin toimivampaa lounas- ja pihviravintolakokonaisuutta. Osaava pitkän linjan ammattilaisista koostuva henkilökuntamme tekee aina parhaansa, jotta voimme tarjota maukasta, laadukasta ja paikanpäällä tuoreista aineksista valmistettua ruokaa toimivassa ja uudistetussa ympäristössä. Toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tarjontaamme!


Yhteistyöterveisin

Henrik Saarikorpi
yrittäjä

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

KuurnanKulmalla on todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat
Suomen Yritysvaliot Oy:n tutkimus

Katso sertifikaatti

Tervetuloa nauttimaan
makoisaa kotiruokaa!

p.s. yllä kuvituskuva, ei henkilökuntaa ;)